Page Translate

Βάλτε Εδώ Λέξεις Κλειδιά (chef,sous chef,)

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ζητω εργασια ως chef

Zητω εργασια ως
 chef 

 Γραμματικές γνώσεις
Τελειόφοιτος γυμνασίου,
Γνώσεις Η/Υ,
 Kαλά γαλλικά και λίγα αγγλικά.

 Σπουδές
Πτυχίο μαγειρικής τέχνης ( Ι.Ε.Κ )
 Certificat de cuisine Ecole Le Gordon Bleu, Paris - France
Σεμινάρια Γευσιγνωσία των μεγάλων κρασιών της Cotes de Provence – Lorgues, France.

Προϋπηρεσία
 04/95-02/2000 restaurants, PERIVOLI - AGRIFOGLIO (Οικογενειακές επιχειρήσεις, Χίος)
O3/2000-02/2003 Bistrot MICHOU-MICHOU Thessaloniki, Greece. 40 καθίσματα. Διεθνής κουζίνα Chef de cuisine
05/2003 – 10/2003 Restaurant GEORGES BLANC (3 Michelin stars) Vonnas, Lion – France. Εκπαιδευόμενος μάγειρας
01/2004 – 03/2006 HOTEL LA PEROUSE **** Nice, France. 62 δωμάτια & a la carte εστιατόριο βραβευμένο με 1 Michelin star. Γαλλική κουζίνα Chef saucier- Sous chef
05/2006 – 09/2006 Restaurant BURANO Leukada, Greece. 160 καθίσματα. Ιταλική κουζίνα Chef de cuisine
 10/2006 – 04/2007 Restaurant LIMPARIS KITCHEN Kaimaktsalan, Greece. 140 καθίσματα, μοντέρνα Ελληνική κουζίνα. Chef de cuisine
12/2007 - 09/2009 HOTEL PANTHEA **** Ptolemaida, Greece. 50 δωμάτια, αίθουσα δεξιώσεων 800 ατόμων & a la carte εστιατόριο Executive chef
05/2010 – 10/2010 HOTEL ANTIGONI BEACH SUITES **** Halkidiki, Greece. 50 δωμάτια, κεντρικό εστιατόριο & a la carte εστιατόριο. Exécutive Chef



 Παπαβασιλείου Πέτρος
Ημ.γενν. 03/06/1977
Τηλ. 6976435322
 Ε mail:
 Face book :
Petros Papavasiliou chef

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

*
*
*
*
*
*
contact form faq verification image

Powered by 123ContactForm

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ VIDEOS ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ